К основному контенту

Автосайты Латвии

auto.lv – сайт оголошень про продаж транспортних засобів в Латвії. Доступний на латиській та російській мовах.
Головна сторінка ресурсу auto.lv лаконічно виконана у вигляді малюнків трафаретного типу, відповідно до оголошень певних категорій.
Легкові – більше десяти тисяч оголошень про продаж легкових автомобілів, які розсортовані по марці автомобілів. Окремо виділені рідкісні авто та авто на обмін.
Вантажні – в цьому розділі розташовуються близько двох тисяч оголошень про продаж вантажного автотранспорту, серед яких оголошення про продаж лісовозів, тракторів, автоцистерн, мікроавтобусів, трейлерів та багатьох інших.
Мото – в даному розділі можна знайти оголошення про продаж мотоциклів, моторолерів, квадрациклів, снігоходів, мопедів, мотоекіпіровкі і тому подібні оголошення.
Вело – розділ пропонує близько тисячі оголошень про продаж різних типів велосипедів, запчастин до них, пропозиції про прокат велосипедів.
Подати оголошення може будь-який користувач сайту на спеціальній сторінці, де спочатку вибирається категорія, а потім вже пишеться текст оголошення. Існує сторінка, де можна видаляти свої оголошення, для чого потрібно вказати його номер та пароль.
На сайті існує функція пошуку оголошень, за категорією, адресою електронної пошти, місту, за певний час.
Інших конкретно спеціалізованих сайтів тільки по авто в Латвії немає, тому раджу відвідати дві найпопулярніших в Латвії дошки оголошень: ss.lv та zip.lv там є розділи Авто.
Ще напевно можна подивитися на:
reklama.lv
torgi.lv
www.brc.lv 
tanks.lv 
postit.lv 
e-tirgus.lv 
www.olx.lv
abc.lv 
sludini.tunt.lv

https://ru.autogidas.lt/ 

https://ru.autoplius.lt/