К основному контенту

Авто сайты Германии

До найбільш популярним німецьким сайтам де відбувається продаж автомобілів в Німеччині відносяться наступні авто сайти:
    www.autoscout24.de
    www.mobile.de
    www.autoboerse.de
    www.motors.de

Популярні автосайти на яких здійснюється продаж авто в Німеччині:
mobile.de
Мабуть, самий зручний та популярний німецький сервіс з пошуку автомобілів у Європі. Щоденно додається велика кількість старих та нових авто, причому як від приватних так і від юридичних осіб. Для пошуку підходящої машини, слід провести нескладні маніпуляції: Підведіть курсор на “Пошук” (той що правіше), кликніть “Легкові автомобілі”, далі вводите “Марка”, “Модель”, “Перша реєстрація” (наприклад: 2007-2009р.) , “Тип палива”, “Коробка передач”, “Країна” (вкажіть Німеччину), “Транспортні засоби з ушкодженнями” (вкажіть: Не показувати пошкоджені транспортні засоби). Можете заповнити і інші графи, по необхідності. Далі натисніть “Показати”.
www.autoscout24.de
Також досить великий пошуковий сервіс нових і старих машин. Вибирайте марку авто “Marke”, модель “Modell” та рік випуску “EZ”. Включайте “Ergebnisse anzeigen” – пошук. Не намагайтеся у своєму пошуку спиратися на ціни перших рядків тому що найдешевші авто в Німеччині мають значні недоліки або биті, тому реальна ціна за хороший автомобіль знаходиться в діапазоні, в якому пропонується основна маса машин. Звертаємо Вашу увагу на те, що якщо у знайденого Вами авто в Німеччині є слово “unfallauto”, “unfallwagen” або “schaden”, то ця машина аварійна або має пошкодження і, отже, її низька вартість не повинна вводити Вас в оману. Дуже добре, якщо є слово “unfallfrei” (безаварійний).
auto.de
Тут ви знайдете недорогі, якісні автомобілі, незалежно від того, чи шукаєте Ви новий автомобіль або автомобіль з пробігом. На сайті представлений величезний вибір машин не тільки провідних світових виробників, а й менш відомі марки. Переконайтеся в цьому самі!
webauto.de
Ще один цікавий сайт з продажу та купівлі нових і старих автомобілів в Німеччині. Тут ви знайдете всі необхідні відомості про моделі – від новин та екзаменів з водіння, до технічних характеристик, цін та фотографій автомобілів.
webmobil24.com
Даний сайт є міжнародним авторинком. Вам потрібно вибрати країну в якій ви збираєтеся придбати автомобіль та як і на всіх інших ресурсах, необхідно визначитися з цікавлячими вас характеристиками, що стосуються марки, типу кузова, року випуску, пробігу та вартості.
Німецькі інтернет-сайти виробників автомобілів, на них також є оголошення про продаж авто:
    www.opel.de
    www.volkswagen.de
    www.mercedes-benz.de
    www.mercedes.de
    www.toyota.de
    www.audi.de
    www.bmw.de
Сайти регіональних газет з інформацією по автомобілях: www.faz.net – Frankfurter Allgemeine Zeitung, www.berlinonline.de / berliner-zeitung – Berliner Zeitung, http://www.waz.de/ – Westdeutshe Allgemeine і т.п.
   Більшість авто сайтів Німеччині надають своїм відвідувачам повний сервіс інформаційних послуг – так звані Full-Service-Portal – що стосуються автомобілів та мотоциклів. Продавці, виробники та споживачі мають можливість безпосередньої торгівлі та обміну інформацією.
   У обширному асортименті представленому на автомобільних сайтах Німеччині кожен може знайти той транспортний засіб, який йому подобається: розкішний лімузин або дешеву машину, вантажівку, трейлер, мотоцикл. Наприклад, німецький автосайт AutoScout24 відкриває ефективні канали збуту на найважливіші європейські ринки своїм партнерам з автомобільної промисловості. Маючи в банку даних інформацію про 800 тисячах транспортних засобів, легко доступних користувачеві, AutoScout24 належить до провідних автомобільним порталам Європи.
Кожна п’ята покупка / продаж бувших у вжитку автомобілів в Німеччині проводиться черезmobile.de. Це приблизно 2,378 млн. транспортнифх засобів на рік. При цьому mobile.de безпосередньої участі в продажу-купівлі не приймає. І торговці автомобілями та приватні клієнти сплачують внесок за участь і таким чином фінансують даний сервіс.
Авто сайти з пропозиціями купівлі / продажу автмобіля в Німеччині:
 www.webauto.de
 www.carfinder.de
 www.autocity.de
www.autodrom.com
www.myauto24.eu
Не забувайте користуватися словником
В першу чергу, для пошуку автомобілів вам знадобиться переклад цих слів:
Abschicken – відправити
Bauart – тип кузова
Baujahr – рік випуску
Erstzulasung – перша реєстрація
Farzeug – транспортний засіб
Finden – знаходити
Gabrauchtwagen – старий автомобіль
Hersteller – виробник
Leistung – потужність
Letzte – остання (-ій)
Motorart – тип двигуна
PKW – легковий автомобіль
Suchen – шукати
Weiter – далі